Gastenboek

2.447 gedachten over “Gastenboek

 1. Gerrit de Groot

  Een volle agenda in 2020 voor de tttcband meld Kees Plat op facebook !!!!
  Wanneer krijgen wij als fans iets te horen
  Groeten Gerrit

 2. LUDO HENDRICKX

  Hallo jongens,

  Ik heb jullie als grote fan van de Cats pas vorig jaar toevallig ontdekt op het internet.
  Ik heb samen met mijn vrouw speciaal voor jullie kaarten gekocht voor Yesterdayland in Lichtaart in augustus. Willen jullie in de setting aub Leah zeker opnemen. Dat is zo een prachtig nummer.
  Veel succes die dag en tot dan. Alvast bedankt;

 3. Tribute To The Cats Band

  Hallo Harrie,

  Ten eerste bedankt voor je hele mooie stuk tekst, en we wachten af of we weer een nieuwe uitnodiging krijgen voor Mariahout volgend jaar!

  Groeten van Tribute To The Cats Band.

 4. Harrie uit Heesch

  Hoi allemaal nog even een aanvulling ….
  Ik vein het verrekte sund, da Mariahout ,dees joar nie op de agenda stu !

  En nu vertaald : Ik vind het jammer dat Mariahout dit jaar niet op de agenda staat !
  (komen jullie daar niet meer ?)

 5. Harrie uit Heesch

  Hoi tribuutjes en CREW.
  Ten tijde van dit schrijven zijn vele van jullie al aan de welverdiende vakantie begonnen. Ook ik zit een beetje bij te komen van de afgelopen tijd . Het was wederom weer een geweldig seizoen voor jullie , en niet in de laatste plaats voor al jullie fans. Wat is er weer veel de revue gepasseerd. Jullie nieuwe aanwinsten, Larry en Michel , zijn inmiddels goed ingeburgerd in de band. Toppertjes allebei ! Denk als ze Michel ook maar een keer hebben horen zingen , dat ie gerust 10 rooitjes meer voor een huisje kan vragen !!! (grapje Michel ) Zalen en theaters totaal al uitverkocht, lang voor het concert, telkens weer. Elke keer weer sta je perplex ,hoe jullie dat toch weer voor elkaar boksen. Ik kan me dan ook maar een reden bedenken , en dat is zoals jullie als amateurband, toch weer steeds die professionaliteit op de b├╝hne neerzetten. Vooral de theaterconcerten zijn zo prachtig . Met de ondersteuning van Judy , die aan elk liedje alleen maar glans toevoegt.
  Pas nog het interview van Kees en Jan bij Henk Koudijzer . Een mooi gesprek met die , mag toch wel zeggen, mannen van het allereerste uur van de TTTCB ! Jullie zijn al aardig op weg naar de twintig jaar. Bijna ongelooflijk, dat een tribute band meer optredens heeft gedaan als de originele Cats zelf.
  Wat een nadeel is , Kees vertelde over een man die al vanaf het begin af aan (die was toen 50 ) naar de band ging . Maar nu was die man inmiddels ook 18 jaar ouder ! En zo gaat dat ook met ons, ook al houden jullie ons met de muziek jong !Hiermee bedoel ik, dat jullie veel fans hebben die niet zoveel meer naar de optredens komen . En dan thuis genieten van de vele foto”s en filmpjes op social media. En toch nog steeds volle zalen , wat betekend dat er toch steeds nieuwe en jongere fans bijkomen. En zo aan de agenda te zien gaan jullie nog wel even door. Een bewijs dat deze muziek onsterfelijk is . Een felicitatie aan het team van KTS met het25 jarig bestaan , lijkt me zeer gepast . Gefeliciteerd TON ,en dat we nog lang van jouw licht en geluid mogen genieten ! Rest mij nog jullie allemaal een mooie vakantie toe te wensen en tot ziens ergens weer in den lande .
  Tot de volgende ronde !
  Enne…. HOUDOE

 6. Tribute To The Cats Band

  Afgelopen zaterdag speelde de band het laatste concert voor de aankomende vakantie.In Rietmolen ( Gelderland ) ging het dak eraf. De band speelde in een grote feesttent, Jan Keizer, Annie Schilder en
  George Baker waren daar ook aanwezig.
  Nu gaat de band en crew even genieten van een welverdiende vakantie om de batterijen weer helemaal op te laden. wij wensen een ieder die ook in die vakantieperiode zit hele fijne dagen en wij zien jullie graag terug bij 1 van onze toekomstige concerten in den lande.

  Groeten Tribute To the Cats Band

 7. Gerard v Zwam

  Vorige week zaterdag naar de Tribute to The Cats in Uden geweest.
  Voor mij denk ik de 20ste keer, maar voor mijn zus en zwager de 1e keer.
  Wat hebben we genoten van jullie mooie muziek. ( Gelijk er weer 2 fans bij )
  Zeer mooie zaal met super geluid en lekker koel.
  Mannen bedankt.
  Gerard v Zwam uit Wamel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *