$meerklasse = 'verstop';

Vrijdag 5 Oct. Radio 5

Hier kunt u live bij zijn !Aankomende vrijdag 5 Oktober is de Tribute To The Cats Band te gast bij Radio 5 en wel bij de Tinekeshow, gepresenteert door Tineke de Nooij, de band zal live enkele liedjes van The Cats ten gehore brengen.

Wilt u hier live bij zijn, aarzel dan niet en ga naar de site van NPO 5 ( www.nporadio5.nl/tinekeshow ) en geef u op voor dit gebeuren. De uitzending is van 12.00 uur tot 14.00 uur, kijk bij Nieuws en kijk bij Tinekeshow Live: Aanmelden.

Voor een overzicht van komende concerten kijkt u in onze agenda.

4 gedachten over “Vrijdag 5 Oct. Radio 5

 1. Gerard Disseldorp

  Beste Tribute Band,

  Zondag spelen jullie in Heerhugowaard en daar ben ik ook bij aanwezig. Zouden jullie daar het nummer DREAMS kunnen vertolken? Het is zo’n geweldig mooi en gevoelig nummer. En die heb ik nog niet van jullie gehoord.

 2. chris en dany de smet

  Bij deze laat ik jullie weten dat we het superleuk vonden om mee te gast te zijn bij Tinekes show afgelopen
  vrijdag, we hebben enorm genoten van onze dag en om jullie live te ontmoeten.
  Superleuk om dit mee te maken en echt de moeite om de reis uit Belgie te maken, als trouwe Catsfan ben ik graag van de partij en vind ik het zo tof dat jullie de muziek levend houden pure nostalgie. Het is zo leuk dat jullie een tributeband hebben de muziek blijft in ons hart. Ik ga reclame j maken om bij ons naar Limburg te laten komen hopelijk lukt het eens
  veel succes het gaat jullie goed en zeker tot ziens op een optreden
  warme groeten Chris en Danny

 3. René Homan

  Ik kom vrijdag 5 oktober 2018 naar de uitzending van Tineke Show live van 12:00 -14:00 uur

  Ik ben een goede vriend van Kees Versluys en ik heb zelf ook op de zaterdagmiddag van 15:00 – 17:00 uur een eigen radio uitzending de Flevo Weekend Show genaamd. Kees Versluys heb ik op zaterdag 20 oktober te gast in mijn uitzending. Kees Plat van de Tribute to the Cats Band komt ook een keer bij mij langs in de uitzending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *