$meerklasse = 'verstop';

Reclame in Telegraaf !

Zaterdag 27 jan. een leuk stuk in de Telegraaf.

Het betreft het concert in het circus theater te Scheveningen, nu AFAS Scheveningen theater.

Het concert is voor de kankerstichting.

De kaartverkoop start nu de 27 jan.

 

 

 

 

2 gedachten over “Reclame in Telegraaf !

  1. Theo van Oudheusden

    Hoi TTTCatsband!! Ik ben een groot CATS FAN!! Ik heb jullie band ook enkele keren gezien en gehoord uiteraard HAHA!! Ik vind ook jullie steengoed!! Natuurlijk is dat een andere beleving dan The Cats vroeger………maar dat doet aan jullie professionale muziek maken niets af!!! Integendeel….ik wordt er vrolijk van en vind de benadering naar The Cats toe heel goed!!! Ik hoop jullie weer snel eens te zien………tot dan sluit ik dit berichtje!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *