Michel de Haan

 
Michel de Haan
Muzikale loopbaan: Dos Chicos, Solo en Feestband TOEK

Na mijn muzikale loopbaan bij; Dos Chicos, Solo en Feestband TOEK………..en dan wordt je gevraagd of je bij The Tribute to the Cats Band wil komen spelen en zingen.

Een droom die uitkomt voor mij. Ik ben opgegroeid met de muziek van The Cats en ben al m`n hele leven fan van deze band.
De eerste gitaarles kreeg ik, zoals zoveel dorpsgenoten, van Jaap Schilder (koster), gitarist van de The Cats.
In de periode dat ik samen met Thoom Veerman het duo Dos Chicos vormde mochten wij velen keren een diner dansant samen met Piet Veerman verzorgen. Tijdens deze avonden bleek steeds weer hoe de muziek van The Cats werd gewaardeerd. Ik hoefde daarom niet na te denken toen mij werd gevraagd bij de band te komen. Ik hoop dat we nog vele jaren doorgaan.