Gastenboek

2.498 gedachten over “Gastenboek

 1. Hans

  Beste Jan SChilder,

  Bedankt voor uw reactie, staat het op de playlist a.s. vrijdag in Purmerend ?

 2. Jan Schilder

  Hallo Hans
  Dank U voor het compliment, en wat Come Sunday betreft
  deze staat altijd op de playlist ,de laatste drie jaar ( behalve in theater )
  dus als U naar een regulier concert komt , zult U hem zeker horen
  M vr Gr Jan Schilder , TTTCB

 3. Hans

  Weer een geweldig concert gezien in Hoorn ( 28 sept )
  Beter kan het niet !! Maar ……. ik mis nog altijd een van mijn favoriete Cats songs : Come sunday.
  Wanneer krijg ik die te horen ?

 4. Jac Bindels

  Tribute to the Cats band

  Hebben jullie voor komend jaar (nog) geen optreden gepland in het Circustheater in Scheveningen ?

  Succes verder met jullie optredens.

 5. Gerda Hondeveldt

  Ik heb gehoorapparaten, altijd even in het begin goed kijken / luisteren welk liedje er komt. Heb waanzinnig genoten vanavond ( Hoorn ). Leuk de filmpjes van de echte Cats. Is het een idee dat op het scherm iedere keer het volgende liedje wordt aangekondigd ? Dan kan ik het liedje eerder herkennen.
  Maar vond het echt geweldig !

 6. Tribute To The Cats Band

  Hallo Antoon,

  Bedankt voor je bericht en je compliment.
  Helaas gaan wij niet over de stoelopstelling en wat betreft de opstelling van het geluid, dit kon niet anders neergezet worden i.v.m. de geluidstecnniek, en wat Larry betreft, die is 34 jaar oud, maar de muzikanten onderling vinden het wel grappig om nu en dan een lolletje uit te halen!.
  We hopen dat je verder wel van ons hebt genoten.

  Groeten Tribute To The Cats Band.

 7. Antoon

  de uitvoering was geweldig in Wageningen, maar de opstelling van de zitplaatsen was waardeloos.
  Vanaf de zijkanten kon je niet het hele podium zien. Waarom de geluidboxen niet een meter naar achteren gezet zodat iedereen zicht op het hele podium heeft?! Naar ik begreep is die Larry zoals er in Wageningen werd gezegd 18 jaar, maar volgens ons is die ouder klopt dit? Graag tot een volgend optreden van jullie.

 8. Leo en Anny

  Een tien voor de band. Jullie maken er samen een geweldig mooi optreden van. Voor het eerst Larry zien spelen, top! Time Out is een ruime en prima locatie. Wij hebben genoten en blijven jullie volgen. Misschien komt Time Will Tell ook weer terug op de lijst?
  met groetjes uit Egchel.

 9. Ivo

  Als “die hard” TTCB-fan, kon ik niet ontbreken op Yesterdayland.
  Wat een optreden, geweldig!Jullie hebben de harten van vele Vlamingen gewonnen, jammer dat er weinig- tot geen -optredens in België zijn.
  Voor mij maakt niet uit, als ik de kans heb kom ik naar Brabant of eender waar.
  Maar de vele Vlamingen zouden jullie graag ene keertje méér willen zien/horen 🙂

 10. Ko Hofman

  Beste Catsband,
  Mijn schoonmoeder ( zij is 89 jaar) is helemaal gek van jullie muziek, ik ben twee keer met haar naar een concert geweest bij jullie , nu had ik voor haar de dvd en cd box gekocht voor haar bij een bezoek aan Volendam (Tribute tothe cats band, Songs toremember) hier van is ze de CD side 2 kwijt , kan u mij aan deze cd helpen of de gehele box met de twee CD,s en de DVD of waar ik deze kan bestellen , wij wonen zelf in Terneuzen.

 11. Marianne Jacobs

  Voor de eerste keer gehoord op Yesterdayland. Wat een TOP band!!! Genoten van het begin tot einde, jullie hebben er een super fan bij. Kom aub gauw weer een keertje naar Belgie.

 12. de bock patrick

  top, echt top, heb de groep al enkele keren gezien
  en gisteren op yesterdayland terug gezien bij sommige
  covers krijg ik echt rillingen, deze is een van de beste
  covergroepen die er zijn bedankt voor het mooie
  optreden ik geniet er steeds van

  patrick

 13. Annie Vankerkom

  Heb jullie gisteren op Yesterdayland voor de eerste keer mogen leren kennen en meemaken. Wat zijn jullie een prachtige, supergoede, fantastische groep!! Beloof jullie bij deze dat ik jullie vanaf nu blijf volgen. Blijf zeker verdergaan zo, jullie stralen het plezier wat jullie zelf eraan beleven uit op jullie publiek.
  Kortom in één woord KEIGOED

 14. Gerrit de Groot

  Een volle agenda in 2020 voor de tttcband meld Kees Plat op facebook !!!!
  Wanneer krijgen wij als fans iets te horen
  Groeten Gerrit

 15. LUDO HENDRICKX

  Hallo jongens,

  Ik heb jullie als grote fan van de Cats pas vorig jaar toevallig ontdekt op het internet.
  Ik heb samen met mijn vrouw speciaal voor jullie kaarten gekocht voor Yesterdayland in Lichtaart in augustus. Willen jullie in de setting aub Leah zeker opnemen. Dat is zo een prachtig nummer.
  Veel succes die dag en tot dan. Alvast bedankt;

 16. Tribute To The Cats Band

  Hallo Harrie,

  Ten eerste bedankt voor je hele mooie stuk tekst, en we wachten af of we weer een nieuwe uitnodiging krijgen voor Mariahout volgend jaar!

  Groeten van Tribute To The Cats Band.

 17. Harrie uit Heesch

  Hoi allemaal nog even een aanvulling ….
  Ik vein het verrekte sund, da Mariahout ,dees joar nie op de agenda stu !

  En nu vertaald : Ik vind het jammer dat Mariahout dit jaar niet op de agenda staat !
  (komen jullie daar niet meer ?)

 18. Harrie uit Heesch

  Hoi tribuutjes en CREW.
  Ten tijde van dit schrijven zijn vele van jullie al aan de welverdiende vakantie begonnen. Ook ik zit een beetje bij te komen van de afgelopen tijd . Het was wederom weer een geweldig seizoen voor jullie , en niet in de laatste plaats voor al jullie fans. Wat is er weer veel de revue gepasseerd. Jullie nieuwe aanwinsten, Larry en Michel , zijn inmiddels goed ingeburgerd in de band. Toppertjes allebei ! Denk als ze Michel ook maar een keer hebben horen zingen , dat ie gerust 10 rooitjes meer voor een huisje kan vragen !!! (grapje Michel ) Zalen en theaters totaal al uitverkocht, lang voor het concert, telkens weer. Elke keer weer sta je perplex ,hoe jullie dat toch weer voor elkaar boksen. Ik kan me dan ook maar een reden bedenken , en dat is zoals jullie als amateurband, toch weer steeds die professionaliteit op de bühne neerzetten. Vooral de theaterconcerten zijn zo prachtig . Met de ondersteuning van Judy , die aan elk liedje alleen maar glans toevoegt.
  Pas nog het interview van Kees en Jan bij Henk Koudijzer . Een mooi gesprek met die , mag toch wel zeggen, mannen van het allereerste uur van de TTTCB ! Jullie zijn al aardig op weg naar de twintig jaar. Bijna ongelooflijk, dat een tribute band meer optredens heeft gedaan als de originele Cats zelf.
  Wat een nadeel is , Kees vertelde over een man die al vanaf het begin af aan (die was toen 50 ) naar de band ging . Maar nu was die man inmiddels ook 18 jaar ouder ! En zo gaat dat ook met ons, ook al houden jullie ons met de muziek jong !Hiermee bedoel ik, dat jullie veel fans hebben die niet zoveel meer naar de optredens komen . En dan thuis genieten van de vele foto”s en filmpjes op social media. En toch nog steeds volle zalen , wat betekend dat er toch steeds nieuwe en jongere fans bijkomen. En zo aan de agenda te zien gaan jullie nog wel even door. Een bewijs dat deze muziek onsterfelijk is . Een felicitatie aan het team van KTS met het25 jarig bestaan , lijkt me zeer gepast . Gefeliciteerd TON ,en dat we nog lang van jouw licht en geluid mogen genieten ! Rest mij nog jullie allemaal een mooie vakantie toe te wensen en tot ziens ergens weer in den lande .
  Tot de volgende ronde !
  Enne…. HOUDOE

 19. Tribute To The Cats Band

  Afgelopen zaterdag speelde de band het laatste concert voor de aankomende vakantie.In Rietmolen ( Gelderland ) ging het dak eraf. De band speelde in een grote feesttent, Jan Keizer, Annie Schilder en
  George Baker waren daar ook aanwezig.
  Nu gaat de band en crew even genieten van een welverdiende vakantie om de batterijen weer helemaal op te laden. wij wensen een ieder die ook in die vakantieperiode zit hele fijne dagen en wij zien jullie graag terug bij 1 van onze toekomstige concerten in den lande.

  Groeten Tribute To the Cats Band

 20. Gerard v Zwam

  Vorige week zaterdag naar de Tribute to The Cats in Uden geweest.
  Voor mij denk ik de 20ste keer, maar voor mijn zus en zwager de 1e keer.
  Wat hebben we genoten van jullie mooie muziek. ( Gelijk er weer 2 fans bij )
  Zeer mooie zaal met super geluid en lekker koel.
  Mannen bedankt.
  Gerard v Zwam uit Wamel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *