Gastenboek

2.442 gedachten over “Gastenboek

 1. H Bastiaansen

  Afgelopen week is de mooie oude vlaamse schuur waar jullie altijd in november speelden in Etten Leur helaas afgebrand.

 2. Hilda en Peter Swidde

  Een superavond gehad in het Zaantheater.
  De band in topvorm, met prima rollen van Michel, Larry en Jody.
  Heel mooi was het eerbetoon aan Piet, die nooit vergeten mag of zal worden.
  Jan Schilder, van harte beterschap, en dat je maar gauw weer bij je ploeg mag zijn.

  Groetjes,

 3. Henk van den Berg

  Silent Breeze (instrumentaal) van de Cats, zou dat niet mooi zijn ? ook met het oog op Judy in het theater (Lievekamp) met clip achtergrond, of wordt dat kort dag? Groet, Henk.

 4. Joke Duits

  Sorry,er was ook nog een vrouw bij, een geweldige violiste. Dus mannen en vrouw bedankt hoor voor de geslaagde avond. Ik ben er nog vol van.

 5. Joke Duits

  Gisteravond bij het optreden geweest in het Zaantheater. GEWELDIG!!!! Ik heb genoten en hoop dat jullie eens naar Beverwijk of Velsen komen dan kom ik zeker weer kijken en luisteren. Super avond gehad, bedankt mannen!!!
  Joke Duits uit Beverwijk

 6. W.Slegers

  Het was weer super in Someren-eind.
  Ik snap dat iedereen wil genieten van een mooie avond en geweldige muziek. Maar als je alleen maar wilt zitten en dan boze blikken krijgt omdat je voor ze staat, ( het was druk dus een staje links of rechts was haast niet te doen) dan raad ik zulke mensen aan om juist de theater concerten te bezoeken.. ik spring, dans en beweeg graag dus ga ik juist niet naar zulke theater avonden.

 7. Fridy Maas

  Dank je wel voor de super mooie avond.
  Tot de volgende keer.
  Groetjes en liefs uit Lierop
  Fridy Maas

 8. josé

  Hallo mannen van de TTTCB,
  We hebben wel een superavond gehad bij zaal Sterrebosch in Wijchen.
  Hartelijk dank hiervoor.Ga zo door en hopenlijk blijven de klagers de volgende keer thuis.
  Of stel je een beetje positief op en probeer te genieten, als je wat negatiefs zoekt , kun je altijd wel wat vinden.Wij komen in ieder geval nog heeeeeel vaak genieten .

 9. Ans Bollen

  Wegens omstandigheden heb ik 2 kaartjes incl. diner voor as zaterdag in Someren. is er iemand die deze wil overkopen ???

 10. Hannie Roelofs-Thoonen

  Henk Hannie Piet en Corrie
  Wij hebben een super avond gehad zaterdag bij Sterrebosch wij zijn hier ook al vaker geweest en we zorgen dat wij er op tjjd zijn en een mooi plekje kunnen zoeken alles was naar wens tafels,krukken en geen plastic maar een glas om uit tedrinken nou dat kom je echt niet overal tegen. Zeker niet bij het Fletchers Diner Concert. Het geluid was prima we hebben alles kunnen verstaan en genoten van deze geweldige avond. Komplimenten hoor.
  Dus mannen ga zo door en er zijn altijd wel mensen die klagen die moeten maar lekker naar huis gaan in de pauze hebben de andere weer meer ruimte ha,ha. Tot de volgende keer in Volendam.
  Groetjes

 11. Jan

  Dank voor de sportiviteit om in ieder geval nog even te reageren.
  Zonder nu een al te lange discussie hier te voeren…………. u weet dat er decibel meters op de smartphone zitten ? De genoemde 120/130 DB is dus niet zo maar even genoemd.
  Wij zaten achter in de zaal aan de zijkant. Naar links of rechts “schuiven” kon echt niet. Chapeau voor de obers die er door heen kronkelden overigens. Wellicht moeten ook de technici daar rekening mee houden…… Deze zaal, in ieder geval de plaats waar wij stonden, was niet geschikt. We hoorden achteraf wel dat degenen die vooraan stonden (en dus (deels) aan de goede kant van de boxen, wel goed geluid hadden. Jammer voor ons dus……

 12. Tribute To The Cats Band

  Nog even een bericht naar onze TTTCB bezoekers;

  Uiteraard vinden wij het vreselijk vervelend als wij signalen binnenkrijgen zoals het bericht van Jan.
  Wat het geluid betreft, het is heel moeilijk om het voor iedereen even hard of zacht te krijgen want sommige mensen staan ook wel precies in de baan van de speakers. In dat geval, probeer een stapje naar linke of rechts te doen, misschien heb je dan een betere sound. In ieder geval wij nemen deze signalennatuurlijk wel mee naar onze geluidstechnicus als hij het al niet heeft gelezen. Wij doen ons best om dit naar ieders tevredenheid op te lossen. Wat dat probleem van de “trouwe fans ” betreft, dat is voor de band best moeilijk om daar iets aan te doen. Hopelijk hebben een paar van deze trouwe fans dit ook gelezen en houden ze de volgende keer ook meer rekening met de andere mensen, we willen per slot van rekening allemaal hetzelfde: een feestje maken met muziek van Nederlands beste band, The Cats!!!

  Groeten TTTCB

 13. Tribute To The Cats Band

  Hallo Jan,

  Wat vervelend dat je een vervelende ervaring hebt gehad.
  Onze mensen van de techniek houden de decibelen heel scherp in de gaten, en deze gaan zeker niet boven de 92 decibel.
  De algemene stemming was bijzonder goed en als het veel te hard was geweest zouden er wel meer klachten zijn geweest aan ons adres.
  Beste Jan , wij hopen dat je de volgende keer meer geniet van onze muziek!

  Groeten Tribute To the Cats Band.

 14. Jan

  Gisteren naar Wijchen geweest en ons er heel veel van voorgesteld. Waren al een keer in Elden geweest en daar was het SUPER.
  Wij vragen ons af of er niet vooraf gecontroleerd wordt door de technici hoe de zaal er uit ziet en hoe, waar ze de klankkasten op moeten stellen en hoe “luid” de muziek mag klinken. Het geluid was hier abonormaal hard. Veel, veel te hard. Enkel met je vingers in je oren en dan nog goed aangedrukt ook, kon je de stemmen van de zangers horen. De “palingsound” was nauwelijks te horen. Wanneer de heren zangers tussen de nummers door wat zeiden……….. was totaal niet te verstaan. 120/130 DB………..minimaal. !
  Heeft dan ook niemand gemerkt dat er in de pauze de nodige mensen al weggegaan zijn ?
  Jammer, heel jammer van de avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *