Gastenboek

2.424 gedachten over “Gastenboek

 1. Karin

  TTTCB komen jullie ook een keer naar Flevoland, aub? Lelystad bijvoorbeeld? Dan hebben we ook een keer mazzel dat we niet zo lang hoeven te rijden of te overnachten
  Jullie zijn een super band!

 2. Martha de Vos

  Wij hebben een TOP weekend in Markelo gehad !!! Dat de deur wat later open ging was voor ons geen probleem. Het heeft ook weer voordelen, zo duurt het geen anderhalf uur voor dat de band begint maar 1 uur. Ach je moet er wat voor over hebben zullen we maar zeggen. Wij hadden een arrangement geboekt, en zeker geen spijt van gehad.
  Een luxe hotel, een geweldige bediening, een heerlijk ontbijt. En dan ook nog gebracht en opgehaald worden met de taxi service. Ook wij hebben geen last gehad van drank te weinig.
  Ach een pilsje of wijntje is er altijd.
  Voor ons was het zeker voor herhaling vatbaar !!!

 3. Tribute To The Cats Band

  Hallo Johan,

  Het is jammer dat de leiding van De Kroon niet eerder de tent had geopend, dan hadden we ook op tijd kunnen beginnen,.. nu is een kwartier later ook geen ramp! Dat de drank voor sommige drankjes eerder op was, daar gaan wij helaas niet over, in onze touringcar is het altijd op tijd bijgevuld!, wat betreft het geluid, wij hoorden later dat het geluid doorgelust was naar boven, dit had waarschijnlijk niet gehoeven. wij zijn in ieder geval heel goed ontvangen, en alles was verder heel goed geregeld, hele vriendelijke mensen, onze dank daarvoor.
  Bedankt Johan voor je mail, wij kunnen hier wat sommige dingen betreft van leren.

  Groeten Tribute To The Cats Band.

 4. Johan Reimink

  Wij waren gisterenavond in Markelo
  Wat jammer dat de organisatie niet goed was de deur veel te laat open de gadereobe te weinig personeel net als achter de bar en sommige dranken niet genoeg op voorraad.

  Het geluid was veel te hard waardoor het geregeld vals klonk jammer dat er niet op wordt gereageerd
  De muziekanten GEWELDIG wat een passie jullie hebben super je best gegaan om de fans te plezieren.
  Misschien is het verstandig om het geluid aan te laten passen dan wordt het voor ons de fans ook echt weer een feest
  Gr een trouwe fan.

 5. H Bastiaansen

  Ivm ziekte te koop voor 7 dec in Den Bosch/rosmalen: : 2 concerttickets en overnachting en ontbijt en 3 gangenmenu voor 170 euro. . Fletcherhotelarrangement. Kunnen helaas niet

 6. josé

  Genieten, genieten.
  Met de jongens en de muziek van de TTTcatsband.Mensen die graag naar Den Bosch hadden gewild, maar geen kaart hebben kunnen kopen, kunnen binnen een maand later nl. 13 jan. “middags /’s avonds uit hun dak gaan met deze superband in Lichtenvoorde. 13 Jan 2019 is het weer zover, dan komen de jongens weer naar Lichtenvoorde.
  Dus dat wordt genieten.

 7. hans v d elzen

  genieten, genieten van de evergreen top 1000.
  al die cats nummers gestemd door de tttcats band fans.
  maar zeker hiervoor zijn verantwoordelijk de TTTCATS BAND.
  elke week een fantastisch optreden, mannen bedankt.
  gr uit erp

 8. Ans Ploegmakers

  Hallo heren van de band en crew natuurlijk! Wij hebben weer genoten van jullie optreden bij ons in De Ripse evenementenhal bij ’t Ploegefist! 10 jaar Ploegefist en we hadden geen mooiere afsluiting van ons jubileumweekend kunnen hebben dan jullie ons op zondag gegeven hebben. Een geweldige sfeer en vele enthousiaste reacties op jullie optreden. Heel veel succes met alle nog komende concerten en nogmaals bedankt voor jullie geweldige optreden gisteren in De Rips!

  Hartelijke groeten,
  Organisatie van ’t Ploegefist in De Rips!

 9. Tribute To The Cats Band

  Hallo Harrie, al menig jaar vriend en fan van onze band.
  Bedankt voor het mooie compliment. en wees niet bang, wij vinden het een enorme uitdaging om over de grens te gaan, te beginnen met Belgie, we zijn al uitgenodigd voor een vervolgconcert in De Kursaal in Oostende, daar het een fantastisch concert was. Onze Belgische booker gaat ook voor ons kijken in Antwerpen en zeer waarschijnlijk komen er nog een paar bij in de grotere Belgische steden. Duitsland hoort daar ook bij, maar alles op zijn tijd. Het merendeel van de concerten zijn gewoon in Nederland en daar komen ook nog meer theaters bij. We doen alleen wat we leuk vinden, immers we hoeven er niet van te leven, wel zijn we heel kritisch over ons eigen spel en zullen het altijd evalueren om het nog beter te krijgen. Wij zijn heel trots op onze vaste fans, die ons overal volgen, wij zijn er trots op dat we na 17 jaar nog steeds in de lift zitten.

  Grote groeten, Tribute To The Cats Band

 10. Harrie uit Heesch

  Hoi Tribuutjes en Crew.
  Af en toe vragen fans weleens aan mij: Ben jij nog wel fan ? We zien de laatste tijd zo weinig tekst van jou in het gastenboek. Dat klopt wel, maar het eerste zeker niet ! Door allerlei kanalen via social media is het aanbod op het gastenboek sowieso veel minder geworden. En ik kan mij daar bijna niet aan onttrekken want tijd is ook een factor ! Wel jammer trouwens voor degene die geen SM (lees social media) volgen.
  Maar goed, daar gaat het nu niet over. Ik zat zomaar even de reacties te lezen van het concert in Oostende . En nu begin ik me toch wel een beetje zorgen te maken !!! Als ik al die reacties zo lees en van wat ik in Oostende gehoord heb van de belgjes,ben ik stiekempjes bang dat jullie voorgoed over de grens over gaan !
  Verwonderlijk zou het niet zijn, gezien het optreden in de Kursaal. Het was in een woord adembenemend . Denk ook wel dat dat dit concert zeker een van de mooiste , zoniet het mooiste theater concert van dit jaar is. Lest- best ,is hier toepasselijk. Wat een geluid en wat een licht. En wat een zang ! En het geheel nog eens versterkt door violiste Judy Schomper. Weet dan ook zeker dat jullie er zelf ook met een “big smile”op terug kunnen kijken.
  Het was een hele reis maar zeer zeker de moeite waard.
  Wij hebben in ieder geval met vele andere fans genoten.

  Een kleine tip nog. Het lijkt mij gepast als jullie met het afsluiten van een avond ,ook Piet Tromp eens vernoemen, de man die jullie de afgelopen jaren al duizenden kilometers heeft vervoerd en weer veilig thuis heeft gebracht.

  Dit was het weer voor efkes !
  De groeten en HOUDOE.

 11. Willem schenk

  Ik hoor bij 1 van die 8 mensen waar Hilda Deen over schrijft….wij zijn er achter aan geweest en alles is helemaal goed gekomen we hebben onze 8 kaarten …alle lof voor de twede kerstdag organisatie….en we zijn alle 8 geweldig blij…zin aan om dit voor de 16 e keer mee te maken …groet Willem Schenk

 12. hans v d elzen

  mooi al die plezante reacties uit Belgie maar het is wel ver toeren,
  gelukkig zondag weer dicht bij huis, lallen en knallen in de Rips.
  succes gr uit ERP

 13. Maurits Hermans

  Oeps,hebben ook het tttcb virus te pakken. Wat een super optreden in Oostende.
  Wij komen zeker voor een vervolg naar Nederland.
  Francine en Maurits Hermans

 14. Philippe en Ria Feys-Wijffels

  Hoi lieve Volendammers,
  Wat jullie gebracht hebben in Oostende, is onvergetelijk, zoiets bestaat niet in België.
  Wij hebben er ten volle van genoten, ook van de fijne babbels achteraf.
  Jullie zijn echte kraks (artiesten) zoals ze in West-Vlaanderen zeggen. Hopelijk komen jullie spoedig terug, dan zijn we er zeker en vast weer bij. Het gaat jullie allemaal goed. Tot ziens !!!!
  DOE ZO VOORT!
  Ria, een fan van The Cats en van jullie!

 15. Wim Van Maelzaeke

  Was vorige zaterdag samen met mijn vrouw, mijn broer en schoonzus aanwezig in Oostende.
  In 1 woord SUPERRRRRRRR !!! Echt dikke PROFICIAT !!! Van kippevelmomenten tot hevig uit de bol gaan, genoten van de eerste tot de laatste minuut !!!
  Kijken er enorm naar uit om jullie nog eens aan het werk te zien en te horen natuurlijk !!!

 16. Linsen Marie-Louise

  We waren erbij in het kursaal van Oostende. Pure nostalgie, geweldig optreden.
  Bedankt mannen jullie waren super!!!

 17. Eggerick Nancy

  Optreden 10 november in Oostende, echt TOP SUPER optreden, we zijn nog steeds aan het nagenieten, hopelijk komen jullie vlug terug naar Oostende want dit optreden wil ik nog eens zien, de sfeer, de vriendschap en het plezier van de band die uitstraalt doorheen de zaal, echt top, dus zeker terugkomen!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *