$meerklasse = 'verstop';

Volendam ( Votown, met o.a. Jan Smit en 3’Js )

Kaart niet beschikbaar

Datum / Tijd
Datum - 27/06/2020
Aanvang - 15:00

Locatie
Stadion F.C. Volendam

Categorieën
Geen Categorieën


Datum: Zaterdag 27 Juni 2020

Locatie:

Stadion FC. Volendam
Sportlaan 10
1131 BK / Volendam

Terrein open:

Aanvang evenement: 15.00 uur – 23.00 uur

Na de spectaculaire editie van vorig jaar vindt op zaterdag 27 juni 2020 het VOTOWN FESTIVAL weer plaats in het FC Volendam Stadion. Een selectie van de beste artiesten uit Volendam, samen met een aantal geweldige gastartiesten, geeft deze dag tussen 15:00 uur ’s middags en 23:00 uur ‘s avonds een spetterende show weg tijdens hét festival van de aankomende zomer.

De basis voor deze onvergetelijke editie wordt gevormd door Jan Smit, 3JS en The Tribute to the Cats Band, maar vanaf Valentijnsdag 14 februari wordt bovendien iedere maand tenminste één spectaculaire toevoeging aan het programma bekendgemaakt! Denk hierbij aan topartiesten uit Volendam, maar ook een aantal geweldige gastartiesten dat hun opwachting maakt tijdens het gezelligste festival van de aankomende zomer.

Acht uur lang muziek in het leukste dorp van Nederland met 10.000 uitzinnige muziekliefhebbers. VOTOWN FESTIVAL 2020 wordt het feest waar de hele zomer over zal worden nagepraat. Vanaf het veld en de tribunes van het FC Volendam Stadion beleeft men de beste muziek die ons land op dit moment te bieden heeft.

Heel Nederland is dus uitgenodigd dit feest in Volendam met ons mee te vieren!

Kaarten zijn verkrijgbaar tegen het tarief van €32,50 per toegangsbewijs (exclusief boekingskosten) via de Nationale Theaterkassa (www.ntk.nl) en op de volgende verkooppunten in Volendam: Jan ‘CAS’ Sombroek, Telecombinatie Volendam en FC Volendam.

Votown Festivallocatie: KRAS Stadion FC Volendam, Sportlaan 10, 1131 BK Volendam.